Urmareste-ne pe Facebook
[x]
Login
Email:
Parola:
    Tine minte datele


Adoptii pisici


donez pisicuti

detalii...

Pisicut alb jucaus

detalii...

Ofer spre adoptie patru pisoi dragalasi

detalii...

Vezi toate anunturile de adoptii pisici.

Cele mai citite articole


Perioada căldurilor și împerecherea

Află ce se întamplă cu pisica ta în perioada căldurilor și tot ce trebuie să știi despre imperechiere. ...citeste mai mult


Recuperarea după operația de sterilizare a pisicii

Operația de sterilizare a pisicii este una importantă. Iată cum ajuți pisica să se recupereze ușor și repede. ...citeste mai mult


Limbajului pisicilor – Ce vrea pisica ta să-ți spună?

Tu și pisica ta puteți comunica, deși vorbiți limbi diferite. Iată cum folosește felina corpul pentru a comunica cu tine. ...citeste mai mult


Video


 

Alegerea corectă a hranei

Alimente din dieta ta – bune și pentru pisică

Legenda spune că pisicile trăiesc cu hrană de la masa stăpânilor și lapte. Iată care sunt alimentele sigure și pentru pisici! (citeste)

Pisica bea lapte – mit sau realitate?

Deși pisicile pot digera laptele, acesta nu este indicat în dieta lor. Pisica poate suferi de intoleranță la lactoză, laptele cauzând probleme de sănătate. (citeste)

Sfaturi pentru hrănirea pisicii

A hrăni pisica nu înseamnă să te asiguri ca are mereu farfuria plină. Organismul pisicii este similar cu cel uman. Iată de ce are nevoie! (citeste)

Sfaturi pentru schimbarea dietei pisicii

Schimbarea hranei pisicii trebuie făcută gradual, pentru ca aceasta să nu simtă diferența. În caz contrar, ea va renfuza să mănânce. (citeste)

Diete speciale pentru pisici

Pisicile care suferă de obezitate, alergii sau care trăiesc doar în casă au nevoie de un regim alimentar specializat. Iată de ce are nevoie pisica ta! (citeste)

Alegerea hranei pentru pisoi

Ai adoptat un pisoi și nu știi când și cum să-l hrănești? Citește aici tot ce trebuie să știi despre nutriția și regimul alimentar specific pisoilor. (citeste)

Alegerea hranei pentru pisici adulte

Pisicile adulte au nevoie de o dieta speciala. Află când, cum și cât să hrănești o pisică adultă pentru a evita probeleme de sănătate. (citeste)

Hrănirea pisicilor care stau doar în casă

Află de ce are nevoie pisica ta pentru a nu se îngrașa sau pentru a nu suferi boli specifice pisicilor care traiesc doar în interior. (citeste)