Urmareste-ne pe Facebook
[x]
Login
Email:
Parola:
    Tine minte datele

 • Noțiuni de bază despre pisici

  Adoptarea unei pisici este un pas imporant. Află care sunt lucrurile de care are nevoie pisica ta precum și noțiuni de baza despre îngrijirea pisicilor. (vezi articolele)

 • Comportamentul și dresajul pisicilor

  Pisicile se comportă diferit în diferite situații. Află cum reacționează pisica ta la anumiți stimuli și cum o poți dresa să renunțe la comportamentele negative. (vezi articolele)

 • Sănătatea pisicilor

  Sănătatea pisicii tale este foarte importantă. Iată care sunt pricipalele boli de care poate suferi pisicata și cum pot fi ele prevenite sau tratate. (vezi articolele)

 • Hrana și nutriția pisicilor

  Nutriția pisicii tale joacă un rol foarte important în dezvoltarea ei sănătoasă. Iată ce trebuie să știi despre hrana și nutriția pisicii tale. (vezi articolele)

 • Idei și sfaturi

  Idei și sfaturi pentru ingrijirea, răsfățul, sănătatea, hrana și nutriția, comportamentul și dresajul pisicii tale. (vezi articolele)

 • Diverse

  Mituri, lucruri practice, răsfăț, hrana, joacă, călătorii, spa...toate pentru pisici (vezi articolele)

 • Întrebări frecvente

  Află răspunsul la cele mai întâlnite întrebări legate de îngrijirea, comportamentul, nutritia și sănătatea pisicii tale. (vezi articolele)

 • Jucarii pentru pisici

  După somn, joaca e principala activitate a pisicii tale. Dacă ea are suficiente jucării, viața ta va fi mult mai ușoară! (vezi articolele)

 • Rase

  Fiecare rasă de pisici are caracteristicile ei specifice în ceea ce privește sănătatea și personalitatea. Află care sunt acestea pentru a alege pisica potrivită pentru tine. (vezi articolele)

Adoptii pisici


donez pisicuti

detalii...

Pisicut alb jucaus

detalii...

Ofer spre adoptie patru pisoi dragalasi

detalii...

Vezi toate anunturile de adoptii pisici.

Cele mai citite articole


Perioada căldurilor și împerecherea

Află ce se întamplă cu pisica ta în perioada căldurilor și tot ce trebuie să știi despre imperechiere. ...citeste mai mult


Recuperarea după operația de sterilizare a pisicii

Operația de sterilizare a pisicii este una importantă. Iată cum ajuți pisica să se recupereze ușor și repede. ...citeste mai mult


Limbajului pisicilor – Ce vrea pisica ta să-ți spună?

Tu și pisica ta puteți comunica, deși vorbiți limbi diferite. Iată cum folosește felina corpul pentru a comunica cu tine. ...citeste mai mult


Video


 

Noțiuni de bază despre pisici

Adoptarea unei pisici este un pas imporant. Află care sunt lucrurile de care are nevoie pisica ta precum și noțiuni de baza despre îngrijirea pisicilor.

...citeste mai mult


Comportamentul și dresajul pisicilor

Pisicile se comportă diferit în diferite situații. Află cum reacționează pisica ta la anumiți stimuli și cum o poți dresa să renunțe la comportamentele negative.

...citeste mai mult


Sănătatea pisicilor

Sănătatea pisicii tale este foarte importantă. Iată care sunt pricipalele boli de care poate suferi pisicata și cum pot fi ele prevenite sau tratate.

...citeste mai mult


Hrana și nutriția pisicilor

Nutriția pisicii tale joacă un rol foarte important în dezvoltarea ei sănătoasă. Iată ce trebuie să știi despre hrana și nutriția pisicii tale.

...citeste mai mult


Idei și sfaturi

Idei și sfaturi pentru ingrijirea, răsfățul, sănătatea, hrana și nutriția, comportamentul și dresajul pisicii tale.

...citeste mai mult


Diverse

Mituri, lucruri practice, răsfăț, hrana, joacă, călătorii, spa...toate pentru pisici

...citeste mai mult


Întrebări frecvente

Află răspunsul la cele mai întâlnite întrebări legate de îngrijirea, comportamentul, nutritia și sănătatea pisicii tale.

...citeste mai mult


Jucarii pentru pisici

După somn, joaca e principala activitate a pisicii tale. Dacă ea are suficiente jucării, viața ta va fi mult mai ușoară!

...citeste mai mult


Rase

Fiecare rasă de pisici are caracteristicile ei specifice în ceea ce privește sănătatea și personalitatea. Află care sunt acestea pentru a alege pisica potrivită pentru tine.

...citeste mai mult