Urmareste-ne pe Facebook
[x]
Login
Email:
Parola:
    Tine minte datele


Adoptii pisici


donez pisicuti

detalii...

Pisicut alb jucaus

detalii...

Ofer spre adoptie patru pisoi dragalasi

detalii...

Vezi toate anunturile de adoptii pisici.

Cele mai citite articole


Perioada căldurilor și împerecherea

Află ce se întamplă cu pisica ta în perioada căldurilor și tot ce trebuie să știi despre imperechiere. ...citeste mai mult


Recuperarea după operația de sterilizare a pisicii

Operația de sterilizare a pisicii este una importantă. Iată cum ajuți pisica să se recupereze ușor și repede. ...citeste mai mult


Limbajului pisicilor – Ce vrea pisica ta să-ți spună?

Tu și pisica ta puteți comunica, deși vorbiți limbi diferite. Iată cum folosește felina corpul pentru a comunica cu tine. ...citeste mai mult


Video


 

Boli posibile

Pisica tușește – ce trebuie să fac?

Tusea este un mecanism defensiv sau reflex al sistemului respirator. Dacă pisica ta tușește trebuie să indentifici cauza pentru a stabili tratamentul. (citeste)

10 probleme de piele la pisici și cum le tratăm

Pisicile suferă frecvent de afecțiuni ale pielii care pot fi tratate simplu dacă sunt identificate corect. Iată care sunt acestea: (citeste)

Pisica mea vomită des

Pisica ta vomită frecvent și nu știi cauza? Iată care poate fi și cum o tratezi. (citeste)

Constipația la pisici

Constipația este o afecțiune gravă care poate determina serioase probleme de sănătate pentru pisica ta. Iată ce trebuie să faci! (citeste)

Pisica a înghițit obiecte străine

Zicala „Curiozitatea a omorât pisica” are la bază fapte reale. Pisicile au obiceiul de a înghiți diverse obiecte. Ce facem atunci? (citeste)

Infecțiile oculare la pisici

Ochii pisicii tale sunt adesea afectați de infecții fără ca tu să-ți dai seama. Iată care sunt simptomele și cum le tratezi! (citeste)

Pisica a turbat. Ce trebuie să fac?

Nu doar câinii ci și pisicile pot contracta rabia. Iată ce trebuie să faci daca pisica ta este turbată! (citeste)

Diareea la pisici

La fel ca în cazul oamenilor, diareea la pisici este o boală gravă care trebuie depistată și tratată la timp. Iată care sunt simptomele și ce trebuie să faci. (citeste)

Leucemia la pisici

Și pisicile pot suferi de leucemie. Iată care sunt simptomele leucemiei la pisici și ce poți face pentru a le ușura suferința. (citeste)

Schimbarea dinților pisicii tale

Și pisicile schimbă dinții de lapte cu cei permanenți. Iată când are loc această schimbare și cum le ajutăm! (citeste)

Pisici cu probleme speciale - amputare, orbire, surzire

Nu toate pisicile sunt sănătoase. Iată ce probleme speciale poate avea o pisică și cum trebuie tratate! (citeste)

Pisica e otrăvită - cum acționăm?

Suspectezi că pisica ta e otrăvită? Iată care sunt substanțele periculoase și cum trebuie să acționezi în caz de otrăvire! (citeste)

Afecţiuni ale sistemului renal

Pisica ta poate suferi de afecțiuni ale sistemului renal. Iată care sunt aceste afecțiuni și cum pot fi ele tratate. (citeste)

Ghemotoacele de blană – coșmarul oricărui stăpân

Cum scăpăm de coșmarul ghemotoacelor de blană din stomacul pisicii! Citește despre simptome, prevenire și elimarea lor! (citeste)

Afecţiuni ale pisicilor în sezonul rece

Pielea și lăbuţele pisicii tale pot avea de suferit, dacă ea este obişnuită să se iasă mult afară. Însă și frigul din locuință le poate îmbolnăvi. (citeste)

Boli contagioase de la pisici

Unele boli de care suferă pisica ta pot fi contagioase. Află care sunt aceste boli și cum poți preveni contagierea. (citeste)

Virusuri specifice pisicilor

Există anumite virusuri specifice atât pisicilor cât și celorlalte feline. Află care sunt aceste virusuri și cum poți preveni infectarea. (citeste)

Afecţiuni ale sistemului digestiv la pisici

Pisica ta poate suferi de afecțiuni ale sistemului digestiv. Iată care sunt aceste afecțiuni și cum pot fi ele tratate. (citeste)

Boli de piele la pisici

Pielea pisicii tale este la fel de sensibilă ca pielea ta. Află care sunt afecțiunile de care poate suferi pielea pisicii tale. (citeste)

Afecţiuni ale inimii la pisici

Iată care sunt afecțiunile care pot apărea în sănătatea inimii pisicii tale și care sunt simptomele! (citeste)

Afecţiuni dentare

Afecțiunile dentare reprezintă o problemă serioasă de sănătate pentru pisica ta. Află care sunt aceste afecțiuni și cum să le previi. (citeste)

Afecţiuni ale urechilor

Află care sunt cele mai întâlnite afecțiuni ale urechilor pisicii tale și ce trebuie să faci pentru a le preveni și trata. (citeste)

Obezitatea la pisici

Alimentația nepotrivită și sedentarismul sunt principalele cauze ale obezității pisicii tale. Află cum să previi îngrășarea pisicii tale cu o dietă sănătoasă. (citeste)