Urmareste-ne pe Facebook
[x]
Login
Email:
Parola:
    Tine minte datele


Adoptii pisici


donez pisicuti

detalii...

Pisicut alb jucaus

detalii...

Ofer spre adoptie patru pisoi dragalasi

detalii...

Vezi toate anunturile de adoptii pisici.

Cele mai citite articole


Perioada căldurilor și împerecherea

Află ce se întamplă cu pisica ta în perioada căldurilor și tot ce trebuie să știi despre imperechiere. ...citeste mai mult


Recuperarea după operația de sterilizare a pisicii

Operația de sterilizare a pisicii este una importantă. Iată cum ajuți pisica să se recupereze ușor și repede. ...citeste mai mult


Limbajului pisicilor – Ce vrea pisica ta să-ți spună?

Tu și pisica ta puteți comunica, deși vorbiți limbi diferite. Iată cum folosește felina corpul pentru a comunica cu tine. ...citeste mai mult


Video


 

Înainte de prima pisică

Prima vizită la veterniar

Trebuie să duci pisica la veterinar dar ai unele întrebări? Află cum ar trebui să decurgă prima vizită la veterinar. Fiecare examinare este importantă. (citeste)

Litiera pisicii - ce sa alegem?

Pregătirea locuinței pentru venirea pisicii este un proces laborios. Află ce trebuie schimbat în locuința ta pentru a o transforma într-un mediu sigur pentru pisica ta. (citeste)

Ascuțitul unghiilor

Pisica ta iți zgarie mobila din locuință? Citește aici despre numeroase metode prin care să o dresezi să folosească locul special amenajat pentru ascutirea unghiilor. (citeste)

Alegerea hranei pisicii tale

Hrana pisicii dictează starea ei de sănătate. Află cum să alegi hrana potrivită pentru ca pisica ta să se dezvolte normal și sănătos. (citeste)

Înainte de a adopta o pisică

Crezi că ești pregătit să adopți o pisică? Citește aici ce factori trebuie să iei în considerare înainte de a adopta o pisică. Documentarea este estențială. (citeste)

Lista de cumpărături pentru noua ta pisică

Află de ce are nevoie o pisică într-o locuință nouă. Lista de cumpărături pentru noua ta pisică este una complexă și detaliată. (citeste)

Alegerea pisicii potrivite

Vrei să adopți o pisică însă ai unele nelămuriri? Află avantajele și dezavantajele adopției unui pisoi sau a unei pisici mature, a unei pisici de rasă sau siameză. (citeste)