Urmareste-ne pe Facebook
[x]
Login
Email:
Parola:
    Tine minte datele


Adoptii pisici


donez pisicuti

detalii...

Pisicut alb jucaus

detalii...

Ofer spre adoptie patru pisoi dragalasi

detalii...

Vezi toate anunturile de adoptii pisici.

Cele mai citite articole


Perioada căldurilor și împerecherea

Află ce se întamplă cu pisica ta în perioada căldurilor și tot ce trebuie să știi despre imperechiere. ...citeste mai mult


Limbajului pisicilor – Ce vrea pisica ta să-ți spună?

Tu și pisica ta puteți comunica, deși vorbiți limbi diferite. Iată cum folosește felina corpul pentru a comunica cu tine. ...citeste mai mult


Recuperarea după operația de sterilizare a pisicii

Operația de sterilizare a pisicii este una importantă. Iată cum ajuți pisica să se recupereze ușor și repede. ...citeste mai mult


Video


 

Îngrijirea pisicilor adulte

Tipuri de perii pentru îngrijirea pisicii

A început perioada năpârlirii și e plin de blană în jurul tău? Iată care sunt tipurile de perii de care ai nevoie pentru pisica ta. (citeste)

Cât și cum hrănim o pisică adultă?

Nu știi cum să hrănesti o pisică adultă? Citește totul despre cantitatea și calitatea hranei de care o pisica adultă are nevoie. (citeste)

Boli specifice pisicilor adulte

Pisicile adulte sunt mai predispuse la apariția bolilor. Află care sunt bolile specifice pisicilor adulte și cum pot fi ele tratate. (citeste)

5 sfaturi pentru ingrijirea pisicii adulte

Pisica ta are nevoie de ingrijire zilnica pentru a se dezvolta sanatos. Afla aici 5 sfaturi pentru ingrijirea si intretinerea pisicilor adulte. (citeste)

Sănătatea pisicii adulte

Ai o pisică adultă și ești ingrijorat în privința sănătății ei? Citește despre simptomele și tratamentul celor mai comune probleme de sănătate ale pisicilor adulte. (citeste)

5 motive să adopți o pisică adultă

Vrei să adopți o pisică, însă ai unele nelămuriri în privința vârstei? 5 motive pentru care să adopți o pisică adultă în defavoarea unui pui. (citeste)