Urmareste-ne pe Facebook
[x]
Login
Email:
Parola:
    Tine minte datele


Adoptii pisici


donez pisicuti

detalii...

Pisicut alb jucaus

detalii...

Ofer spre adoptie patru pisoi dragalasi

detalii...

Vezi toate anunturile de adoptii pisici.

Cele mai citite articole


Perioada căldurilor și împerecherea

Află ce se întamplă cu pisica ta în perioada căldurilor și tot ce trebuie să știi despre imperechiere. ...citeste mai mult


Recuperarea după operația de sterilizare a pisicii

Operația de sterilizare a pisicii este una importantă. Iată cum ajuți pisica să se recupereze ușor și repede. ...citeste mai mult


Limbajului pisicilor – Ce vrea pisica ta să-ți spună?

Tu și pisica ta puteți comunica, deși vorbiți limbi diferite. Iată cum folosește felina corpul pentru a comunica cu tine. ...citeste mai mult


Video


 

Rase


A
Abisiniana

Pisica din rasa Abisiniană este perfectă pentru familiile tinere, care își doresc un animal de companie jucăuș. Iată de ce ar trebui să iei o pisici Abisiniană (citeste)

Albastru de Rusia

Cea mai curioasă trăsătură a acestei feline este “zâmbetul”. Gura ei are un aspect răsturnat, amintind de zâmbetul Monalisei. (citeste)

American curl

Datorită urechilor ei pufoase și ondulate, pisica American Curl face parte din una dintre rasele de pisici cel mai ușor de identificat astăzi. (citeste)

B
Balineză

Deși deseori pisica Belineză este confundată cu cea Siameză, ea face parte dintr-o rasă de sine stătătoare, cu caracteristici și personalitate unică. (citeste)

Birmaneză

Pisicile Birmaneze sunt tovarăși afectuoși, blânzi și fideli, cu un aer de demnitate care pare să solicite adorarea familiilor lor. (citeste)

Bobtail Japonez

Pisicii Bobtail Japonez îi place compania oamenilor şi chiar încearcă să vorbească cu aceştia pe mai multe tonuri. Astfel ea a fost numită “pisica cântăreaţă” (citeste)

British Shorthair

Pisica British Shorthair are o personalitate plăcută, calmă și leneșă, ceea ce o face rasa perfectă pentru o familie. (citeste)

C
Chartreux

Deseori confundată cu pisica British Shorthair, felina Chartreux este una frumoasă, silențioasă și prietenoasă. Iată cum a luat ea naștere și care îi sunt caracteristicile. (citeste)

Chinchilla

Rudă cu felina Persană, pisica Chinchilla te va cuceri prin contrastul dintre ochii verzi și blana albă cu umbre gri! (citeste)

D
Devon Rex

Ochii mari, nasul scurt, pomeţii proeminenţi, mustăţile cârlionţate şi urechile mari şi aplecate fac pisica Devon Rex să arate ca un spiriduş. Iată de ce! (citeste)

E
Egiptean Mau

Adevărata pisică Egiptean Mau poate fi recunoscută după combinaţia dintre punctele negre de pe blană, structura capului, statura corpului, blana şi culoarea ochilor. (citeste)

G
German Rex

Născută în Germania, pisica German Rex se diferenţiază de celelalte prin blana scurtă şi uşor cârlionţată, dar şi inteligenţa şi afecţiunea care o caracterizează. (citeste)

H
Havana Brown

In ciuda numelui, pisica Havana Brown s-a născut în Anglia. Ea este şi prima rasă de pisici care este numită după culoarea blănii. (citeste)

Himalayană

Pisica Himalayană seamană foarte mult cu o pisică Persană care poartă o haină de nurcă. Iată ce alte caracteristici mai are felina! (citeste)

K
Korat

Korat este una dintre cele mai vechi şi mai pure rase de pisici. Deşi nu se ştie originea exactă a acestei rase, standardele ei sunt foarte stricte. (citeste)

L
LaPerm

LaPerm este cunoscută ca pisica fără blană la naştere şi cu blana cârlionţată la maturitate. Deasemenea, hărnicia de care dă dovadă o diferenţiază de celelalte feline. (citeste)

M
Maine Coon

Pisica din rasa Maine Coon are blana lungă şi a apărut pentru prima dată în Maine. Aici, ea a fost foarte apreciată datorită talentului deosebit de a prinde şoareci. (citeste)

Manx

Cunoscută ca pisica fără coadă, felina Manx ste una afectuoasă, echilibrată emoțional și jucăușă. Dacă îți dorești un tovarăș de nădejde, Manx este alegerea potrivită. (citeste)

N
Nebelung

Pisica din rasa Nebelung este graţioasă şi lungă, având ochii verzi şi corpul acoperit cu o bogată masă musculară. (citeste)

Norevegiană de Pădure

Desi are un corp impunator, pisica Norvegiana de Padure este de fapt o gentila perfecta pentru familia ta. Iata de ce e potrivita pentru tine: (citeste)

O
Ocicat

Aparenţa pisicii Ocicat poate fi înșelătoare, întrucât, în ciuda aspectului ei de pisică sălbatică, ea este de fapt una iubitoare şi afectuoasă. (citeste)

P
Persană

Pisica persană este foarte populară, mai ales datorită legăturii cu casa regală a Marii Britanii. Fiind ea însăşi o prinţesă, oricine ar dori să o aibă acasă. (citeste)

R
Ragdoll

Cauți o pisică pentru copilul tău? Iată dece pisica Ragdoll este cea mai potrivită alegere. (citeste)

S
Sfinx

Felina Sfinx este un actor acrobat și energic căruia îi place să se expună pentru a primi atenție. Pisica Sfinx este un partener de joacă extraordinar pentru copii. (citeste)

Siameza

Legenda spune ca pisica Siameza și-a indoit varful cozii pentru a nu permite inelelor printesei, pe care le pazea, sa cadă de pe coadă. (citeste)

T
Tonkineză

Deşi are doi strămoşi cu personalitate puternică, pisica Tonkineză are propria ei personalitate. Felina este “disperată” după afecţiune şi o cere cu fiecare ocazie (citeste)

Y
York Chocolate

Pisica din rasa York Chocolate este una specifică fermelor din toate punctele de vedere: rezistentă, viguroasă, puternică şi mare. (citeste)