Urmareste-ne pe Facebook
[x]
Login
Email:
Parola:
    Tine minte datele


Adoptii pisici


Enrique isi doreste oameni iubitori

detalii...

Caut locuinta pentru pisica agresiva

detalii...

Ofer Nisip si Hrana pentru 3 Luni!!!! - Fetita Foarte Alergica Il Doneaza pe Tomita

detalii...

Vezi toate anunturile de adoptii pisici.

Cele mai citite articole


Perioada căldurilor și împerecherea

Află ce se întamplă cu pisica ta în perioada căldurilor și tot ce trebuie să știi despre imperechiere. ...citeste mai mult


Recuperarea după operația de sterilizare a pisicii

Operația de sterilizare a pisicii este una importantă. Iată cum ajuți pisica să se recupereze ușor și repede. ...citeste mai mult


Afecţiuni ale sistemului digestiv la pisici

Pisica ta poate suferi de afecțiuni ale sistemului digestiv. Iată care sunt aceste afecțiuni și cum pot fi ele tratate. ...citeste mai mult


Video


 

Îngrijirea pisoilor

Hrana potrivită pentru pisoi

Pisoii au nevoie de mancare specială pentru o dezvoltare sănătoasă. Află aici ce să eviti in alegerea hranei și dietei pisoiului tau. (citeste)

Îngrijirea și întreținerea pisoilor

Ai adoptat un pisoi însă nu știi de ce are nevoie pentru a se adapta în locuința ta? Află tot ce trebuie să știi despre îngrijirea pisoilor! (citeste)

Hranirea pisoilor mai mici de 6 săptămâni

Nu știi cum să hrănesti pisoiul tău mai mic de 6 săptămâni? Află totul despre hrănirea pisoiului în primele săptămâni de viață. (citeste)

Primul an al pisoiului tău

Vrei să știi cum se dezvoltă pisoiul tău în primul lui an de viață? Citește aici despre fiecare schimbare determinată de evoluția pisoiului în această perioadă. (citeste)

Cum prezinți noua ta pisică familiei

Vrei să aduci o pisică în locuința ta însă nu știi cum va reacționa? Află cum să procedezi pentru ca pisica ta să se adapteze ușor la noul mediu. (citeste)

Primele 6 săptămâni ale pisoilui

Pisoii au o dezvoltare specială în primele săptămâni de viață. Află cum evolueaza pisoiul tau în fiecere din primele lui săptămâni de viață. (citeste)