Urmareste-ne pe Facebook
[x]
Login
Email:
Parola:
    Tine minte datele


Adoptii pisici


Enrique isi doreste oameni iubitori

detalii...

Caut locuinta pentru pisica agresiva

detalii...

Ofer Nisip si Hrana pentru 3 Luni!!!! - Fetita Foarte Alergica Il Doneaza pe Tomita

detalii...

Vezi toate anunturile de adoptii pisici.

Cele mai citite articole


Perioada căldurilor și împerecherea

Află ce se întamplă cu pisica ta în perioada căldurilor și tot ce trebuie să știi despre imperechiere. ...citeste mai mult


Recuperarea după operația de sterilizare a pisicii

Operația de sterilizare a pisicii este una importantă. Iată cum ajuți pisica să se recupereze ușor și repede. ...citeste mai mult


Afecţiuni ale sistemului digestiv la pisici

Pisica ta poate suferi de afecțiuni ale sistemului digestiv. Iată care sunt aceste afecțiuni și cum pot fi ele tratate. ...citeste mai mult


Video


 

Îngrijirea pisicilor adulte

Cât și cum hrănim o pisică adultă?

Nu știi cum să hrănesti o pisică adultă? Citește totul despre cantitatea și calitatea hranei de care o pisica adultă are nevoie. (citeste)

Boli specifice pisicilor adulte

Pisicile adulte sunt mai predispuse la apariția bolilor. Află care sunt bolile specifice pisicilor adulte și cum pot fi ele tratate. (citeste)

5 sfaturi pentru ingrijirea pisicii adulte

Pisica ta are nevoie de ingrijire zilnica pentru a se dezvolta sanatos. Afla aici 5 sfaturi pentru ingrijirea si intretinerea pisicilor adulte. (citeste)

Sănătatea pisicii adulte

Ai o pisică adultă și ești ingrijorat în privința sănătății ei? Citește despre simptomele și tratamentul celor mai comune probleme de sănătate ale pisicilor adulte. (citeste)

5 motive să adopți o pisică adultă

Vrei să adopți o pisică, însă ai unele nelămuriri în privința vârstei? 5 motive pentru care să adopți o pisică adultă în defavoarea unui pui. (citeste)